Etxeondo winter koersbroeken overzicht

De koersbroek is een van de belangrijkste kledingstukken in je fietsgarderobe en daarom een belangrijke keuze om te maken. Welke draag je tijdens het fietsen? Het is het belangrijkste contactpunt met het zadel en een goede koersbroek biedt bescherming en comfort terwijl de kilometers voorbij rollen.

Wij helpen je samen met Etxeondo naar deze zoektocht.

 


 

PRO TIGHTS

Fietsbroeken ontworpen voor maximale prestaties. Zoals het typenaam aangeeft, zijn ze ontworpen met en voor de professionele wielrenners van door Etxeondo gesteunde teams om competitief te zijn in de meest veeleisende races ter wereld. Het zijn allemaal varianten van ons beroemde Orhi-model, nu te herkennen aan een rood label aan de rechterkant.

 

URRAKI Zeem

Alle shorts in de Pro-categorie hebben de Urraki-zeem. Urraki is ontworpen om maximale bescherming te bieden in een agressieve rijpositie, met de juiste breedte om efficiënt trappen te stimuleren.

  • Gemaakt van zes stukken visco-elastisch geheugenschuim met hoge dichtheid.
  • Variabele dichtheden minimaliseren de druk van zacht weefsel en maximaliseren het skeletcomfort.
  • Geperforeerde microvezel absorbeert vocht, verlaagt de huidtemperatuur en voorkomt irritatie.
  • Naadloze constructie en antibacteriële behandeling. Geen lijm of stempels om het risico op allergische reacties te voorkomen.

 

 


 

ENDURANCE TIGHTS

 

De Endurance-serie is gericht op het optimaliseren van comfort en bescherming voor degenen die lange uren in het zadel doorbrengen. Rijders wiens passie voor fietsen hen inspireert om zichzelf uit te dagen op epische routes of gewoon genieten van het ontdekken van nieuwe plekken met hun vrienden. Al ons Endurance-assortiment is gebaseerd op het Exo-model, gemakkelijk te herkennen aan een zilveren label aan de rechterkant.

Deze fietsbroeken hebben verschillende kenmerken, met een subtielere compressie in vergelijking met de broeken uit de PRO-categorie. Geschikt voor die fietsers die comfort boven prestaties stellen.

 

Eraso Zeem

Al de Endurance-modellen gebruiken het Eraso-pad. Eraso is iets breder gesneden dan zijn Urraki-neef, gericht op het versterken van de ondersteuning en bescherming van de zitbeenderen. Recreatieve fietsers en duursporters hebben vaak een meer ontspannen houding op de fiets omdat ze zich richten op comfort op lange afstanden.

 

 


 

ESSENTIALS TIGHTS

Koersbroek van topklasse die de beroemde kwaliteit van Etxeondo naar het publiek brengt voor een meer toegankelijke prijs: prestaties, duurzaamheid en stijl. Onze kwaliteitsgegarandeerde materialen en productiemethoden, gecombineerd met frisse, trendsettende ontwerpen.

 

UDA PAD

Net als alle zemen van Etxeondo gebruikt Uda een combinatie van verbindingen met hoge dichtheid en geheugenschuim, een naadloze, lijmloze constructie en een antibacteriële behandeling.

 

 


 

ATTAQUE TIGHTS

Attaque is de topklasse tight van Etxeondo. Niet alleen voor ontwerp en esthetiek, maar ook voor de prestaties en het ‘gevoel’ dat het biedt. Als je het aantrekt, weet je dat het anders is. Het biedt compressie om de belangrijkste spiergroepen te activeren zonder het comfort of de bewegingsvrijheid in gevaar te brengen. Onderweg vermindert het Thermosystem Carbon-weefsel de concentratie melkzuur en statische elektriciteit.

 

 

Meer info over de heren winter fietsbroeken is te vinden via het magazine van Etxeondo. Uiteraard ook voor dames is er een uitgebreide winterbroeken gids van Etxeondo